Onze diensten

O.a. wondzorg & palliatieve zorgen

Aangepaste thuiszorg voor iedereen

Aangepaste thuiszorg voor iedereen én met een glimlach, dat is het motto van Thuisverpleging Sertijn. Graag benadrukken we dat we u bij verschillende medische zorgen kunnen ondersteunen.

Van wonden verzorgen tot stervensbegeleiding, wij staan u bij in alle sereniteit. Wij volgen steeds de leuze “Uw welzijn is onze zorg” en hechten veel belang aan uw comfort.

De patiënt centraal

Zorg die bij uw noden aansluit

Hygiënische zorgen, inspuitingen, wondzorg, medicatie klaarzetten… wij leggen u in de watten met de zorg die het beste bij uw noden aansluit. U komt bij ons op de eerste plaats, daarom staan onze zorgverleners elke dag voor u klaar.

We hebben een zestiental verpleeg– en zorgkundigen in dienst die elk met veel plezier al uw zorgvragen beantwoorden. Daarnaast hebben we een vroedvrouw in ons team die aan huis langskomt. Al onze medewerkers wisselen intern noodzakelijke informatie uit, al zal u meestal dezelfde gezichten bij u thuis zien.

Nood aan hartelijke thuisverpleging?

Bel ons gerust op voor verdere inlichtingen!

Ook administratieve ondersteuning

Van hygiënische zorgen tot sondevoeding

Hieronder vindt u een greep uit ons takenpakket:

Ook helpen wij onze patiënten op administratief vlak om zorgpremies aan te vragen. Maak dus snel uw afspraak om uzelf van de beste zorgen en ondersteuning te verzekeren.